Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερη εβδομάδα υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου

Το εμπόριο αυτή την εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από ένα απότομο sell-off την Τρίτη, όπου το αμερικανικό αργό υποχώρησε 8% και το Brent κατά 9%.

Δεύτερη εβδομάδα υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου

Aρνητικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή, μετά την ανάκαμψη της προηγούμενης συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές παραμένουν διχασμένοι ανάμεσα στις ανησυχίες για τις στενές παγκόσμιες προμήθειες και τους φόβους ότι η ύφεση θα μπορούσε να μειώσει τη ζήτηση πετρελαίου.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Brent κατηφορίζουν 39 σεντς, ή 0,4%, στα 104,26 δολάρια το βαρέλι, υποχωρώντας από την ανάκαμψη σχεδόν 4% την Πέμπτη. Το αμερικανικό αργό West Texas Intermediate χάνει 60 σεντς, ή 0,6%, στα 102,11 δολάρια το βαρέλι, έχοντας διαμορφωθεί κατά 4,2% υψηλότερα την προηγούμενη ημέρα.

Και τα δύο συμβόλαια πρόκειται να υποχωρήσουν για δεύτερη εβδομάδα. Το εμπόριο αυτή την εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από ένα απότομο sell-off την Τρίτη, όπου το αμερικανικό αργό υποχώρησε 8% και το Brent κατά 9%. Η πτώση 10,73 δολαρίων του Brent ήταν η τρίτη μεγαλύτερη για το συμβόλαιο από τότε που άρχισε να διαπραγματεύεται το 1988.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v