Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικό comeback για τις τιμές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό κερδίζει ένα δολάριο ή 1,1%, στα 85,98 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με άνοδο 80 σεντς, βρίσκεται στα $90,54.

Ανοδικό comeback για τις τιμές πετρελαίου

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου λόγω των αυξημένων εντάσεων στη Μέση Ανατολή, όπου το Ιράν υποσχέθηκε να προβεί σε αντίποινα για μια ύποπτη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην πρεσβεία του στη Συρία, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει διαταραχές στον εφοδιασμό από την πετρελαιοπαραγωγό περιοχή.

Το αμερικανικό αργό κερδίζει ένα δολάριο, στα 85,98 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με άνοδο 80 σεντς, βρίσκεται στα $90,54.

Τα κέρδη διέγραψαν κάποιες απώλειες από την προηγούμενη συνεδρίαση, στην οποία κυριάρχησαν οι ανησυχίες για τον επίμονο πληθωρισμό στις ΗΠΑ, οι οποίες εξασθένησαν τις ελπίδες για μείωση των επιτοκίων ήδη από τον Ιούνιο.

Ύποπτα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό σε μια επίθεση της 1ης Απριλίου 1 για την οποία το Ιράν έχει ορκιστεί εκδίκηση, αυξάνοντας την ένταση σε μια περιοχή που είναι ήδη τεταμένη από τον πόλεμο στη Γάζα.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v