Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε αρνητικό έδαφος γυρνά το πετρέλαιο

Πτωτικά κινούνται το πρωί της Πέμπτης οι διεθνείς τιμές του μαύρου χρυσού, ύστερα από το χθεσινό ράλι που προκάλεσε η είδηση για την απόφαση της Ρωσίας να περιορίσει την ημερήσια παραγωγή.

Με τάσεις υποχώρησης διαπραγματεύονται το πρωί της Πέμπτης οι διεθνείς τιμές πετρελαίου, ύστερα από το χθεσινό ράλι που προκάλεσε η είδηση για την απόφαση της Ρωσίας να περιορίσει την ημερήσια παραγωγή.

Η τιμή του NYMEX βρίσκεται στο –0,18% και τα 24,77 δολάρια ανά βαρέλι (χθες είχε φθάσει έως και 25,40 δολάρια), ενώ και το brend υποχωρεί κατά 0,19% με την τιμή του στα 24,47 δολάρια ανά βαρέλι (ενώ χθες άγγιξε τα 25,37 δολάρια).

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο μαύρος χρυσός χάνει τα κέρδη του από αργά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι εκπρόσωποι των αμερικανικών διυλιστηρίων ανακοίνωσαν ότι περιορίζουν τις προσπάθειές τους για συγκράτηση των αποθεμάτων βενζίνης, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.

Όσον αφορά στην αγορά μετάλλων, ο χρυσός φαίνεται να έχει απολέσει τη λάμψη του, καθώς όπως τονίζουν αναλυτές αντί να επωφεληθεί της πτωτικής τροχιάς των διεθνών χρηματιστηρίων, υποχωρεί κατά 0,05% με την τιμή του στα 292,40 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v