Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 0,9% για το πετρέλαιο στα $80,43

Πλευρικά, σε εύρος διαπραγμάτευσης, κινήθηκαν ενδοσυνεδριακά τα συμβόλαια στο petroleum complex και στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, με τους traders να παρακολουθούν την κίνηση των μετοχικών δεικτών και του δολαρίου.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ

Πλευρικά, σε εύρος διαπραγμάτευσης (trading range), κινήθηκαν ενδοσυνεδριακά τα συμβόλαια στο petroleum complex και στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, με τους traders να παρακολουθούν την κίνηση των μετοχικών δεικτών και του δολαριακού δείκτη στην αγορά συναλλάγματος.

Η κατακλείδα συνεδρίαση της εβδομάδος βρήκε τα συμβόλαια του πετρελαίου και των προϊόντων στο κόκκινο, ενώ μεικτή ήταν η εικόνα σε χρυσό και άργυρο.

Στη γλώσσα των αριθμών, η σειρά παράδοσης Δεκεμβρίου ΄09 για το Light crude oil τερμάτισε το floor session στα $80,43 το βαρέλι (-0.9%), ενώ στα products, η σειρά Νοεμβρίου ‘09 στη βενζίνη (RBOB Gasoline) έκλεισε με ημερήσιες απώλειες 0.3%, στα $203.80 cents/γαλόνι και αυτή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώθηκε στα $207.05 cents/γαλόνι, μειωμένη κατά 1.15%.

Στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, η σειρά Δεκ.’09 για το χρυσό διαμορφώθηκε στο κλείσιμο του Comex στα $1056.4 ανά ουγκιά, με μικρές απώλειες της τάξεως του 0.2% και υψηλό στα $1068.8, ενώ κέρδη κατέγραψε το ασήμι, με τη σειρά Δεκ.’09 να κλείνει την ίδια ώρα στα $17.723 /ουγκιά, ενισχυμένη για την ημέρα σε ποσοστό 1% (πλησιάζοντας ενδοσυνεδριακά τα $18).

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v