Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό 8 μηνών η απόδοση του γερμανικού 10ετούς

Κατά 7,8 μονάδες βάσης υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου, στο 0,80%. Για απάτη στις εκλογές κάνει λόγο ο Τραμπ και προαναγγέλλει προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Στο 0,88% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς.

Σε χαμηλό 8 μηνών η απόδοση του γερμανικού 10ετούς

Υποχωρούν οι αποδόσεις των ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων την Τετάρτη, φτάνοντας σε χαμηλό Μαρτίου, καθώς η αβεβαιότητα όσον αφορά το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών οδηγεί τους επενδυτές σε ασφαλή assets.

Ενώ δεν έχουν ακόμα καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι σε αρκετές πολιτείες που θα μπορούσαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών, ο πρόεδρος Τραμπ, μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, διακήρυξε τη νίκη του έναντι του Τζο Μπάιντεν ενώ, κάνοντας λόγο για «απάτη», προανήγγειλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στο πιο χαμηλό 8 μηνών η απόδοση του 10ετούς γερμανικού ομολόγου, δείκτη αναφοράς για την Ευρώπη, που βρίσκεται στο -0,65%, ενώ νωρίτερα άγγιξε και το -0,67%.

Κατά 7,8 μονάδες βάσης υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου, στο 0,80%.

Καθοδικά κινείται το κόστος του ελληνικού δανεισμού, με την απόδοση του 10ετούς να διολισθαίνει κατά 2,3 μονάδες βάσης, στο 0,88% και του 5ετούς κατά 3,4 μονάδες βάσης, στο 0,16%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v