Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης η Wall ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Κιμ

Οριακές διακυμάνσεις καταγράφουν οι δείκτες, με τους επενδυτές να αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης Τραμπ-Κιμ. Διολισθαίνει το δολάριο. Απώλειες για το αργό.

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης η Wall ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Κιμ

Μεταξύ κερδών και απωλειών κινούνται οι αμερικάνικες μετοχές τη Δευτέρα, σε μια συνεδρίαση ήπιων διακυμάνσεων, με τους επενδυτές να αναμένουν την ιστορική συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Dow Jones ενισχύεται 0,2% στις 25.360 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,17% υψηλότερα στις 7.658 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,18% στις 2.781 μονάδες. 

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών καταγράφει τα μεγαλύτερα κέρδη στον S&P 500, σημειώνοντας άνοδο 1,3%, ενώ άνοδο 0,15% σημειώνουν οι τεχνολογικές μετοχές.

Oι επενδυτές έχουν επίσης το βλέμμα στραμμένο στην επικείμενη συνάντηση ανάμεσα στον Τραμπ και στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη, αλλά και στη διήμερη συνεδρίαση της Fed αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο υποχωρεί 1,08% στα 65,06 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός κινείται 0,02% χαμηλότερα στα 1.302 δολάρια ανά ουγγιά.

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου κινείται μία μονάδα βάσης υψηλότερα, στο 2,966%.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,1804 δολαρίου/ευρώ.

Στο ταμπλό, η μετοχή της United Continental Holding ενισχύεται 3,56%, της American Airlines Group πάνω από 3,5% και της Delta Airlines 2%.

Αλέξανδρος Μανωλάτος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v