Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Στο σκαμνί για βιασμό ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος

Παρουσιάστηκε στο κακουργιοδικείο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ενώ ήδη αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ο κληρικός κλήθηκε να παραδώσει στις Αρχές τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Κύπρος: Στο σκαμνί για βιασμό ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 26 Απριλίου, παραπέμφθηκε ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος για το αδίκημα του βιασμού.

Tα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν από 1-30 Απριλίου του 2011 στον χώρο εργασίας του στη Λάρνακα, ενώ η Αστυνομία καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, σύμφωνα με τον "Φιλελεύθερο".

Ο τέως Μητροπολίτης παρουσιάστηκε σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ενώ ήδη αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ο κληρικός κλήθηκε να παραδώσει στις Αρχές τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τέως Μητροπολίτης, αναμένεται να κληθεί ενώπιον δικαστηρίου για ακόμη μια υπόθεση που αφορά άσεμνη επίθεση κατά γυναίκας, αδίκημα το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 1981, χρόνο κατά τον οποίο το θύμα ήταν ανήλικη.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε όπως εκδικαστεί ενώπιον του στις 8 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: philenews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v