Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στουρνάρας:Κανένα πρόβλημα με τα έσοδα

Δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα, ενώ το ενιαίο τέλος για τα ακίνητα βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση, δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας.

Στουρνάρας:Κανένα πρόβλημα με τα έσοδα
Αλλεπάλληλες συσκέψεις έχει από το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εν όψει της άφιξης του κλιμακίου της τρόικας την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Έτσι, μετά την πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, ακολούθησε ακόμη μία σήμερα το πρωί (29/3), στο Μέγαρο Μαξίμου αυτήν τη φορά, παρουσία και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, ενώ τα ραντεβού συνεχίστηκαν και το απόγευμα.

Μετά και το νέο αυτό ραντεβού, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως "συνεχίσαμε και ολοκληρώσαμε τη χθεσινή σύσκεψη που αφορά τον Προϋπολογισμό, την καλύτερη αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων και την προετοιμασία για την έλευση της τρόικας", Προσέθεσε ότι "είμαστε έτοιμοι" ενόψει της άφιξης της τρόικας, στις αρχές Απριλίου.

Το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα, ενώ το ενιαίο τέλος για τα ακίνητα βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση. Ακόμα, επισήμανε ότι δεν θα υπάρξει παράταση στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


Την Τετάρτη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Για την Τετάρτη προγραμματίζεται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, εν όψει της επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα, όπου θα εξεταστούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.

Αυτό τόνισε, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης. «Υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα τουλάχιστον την Τετάρτη όπου έχουν συνάντηση οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί», είπε χαρακτηριστικά.



ΠΗΓΗ: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v