Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ορίστηκε η επιτροπή αξιολόγησης για τη θέση του ΓΓΔΕ

Ο γενικός επιθεωρητής του ΥΠΟΙΚ της Γαλλίας, δυο καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο αρειοπαγίτης Ιωάννης Τέντες, συνθέτουν, μαζί με τον προεδρεύοντα Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, την επιτροπή που θα αξιολήσει τις υποψηφιότητες για τη θέση του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων.

Ορίστηκε η επιτροπή αξιολόγησης για τη θέση του ΓΓΔΕ

Ορίστηκε με απόφαση του υπουργείου οικονομικών η σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Σε αυτήν, πέραν του προεδρεύοντος Υπουργού Οικονομικών, μετέχουν οι εξής ως μέλη: Τέντες Ιωάννης (Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, τ. Εισαγγελέας Α.Π.), Σφακιανάκης Μιχαήλ (Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς), Κονδύλης Εμμανουήλ (Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς) και Lepetit Pierre (Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο