Πολύδωρας: Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί

Επίθεση στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου και δεν με θέλουν, τονίζει. Τιμητική η πρόταση του Αλ. Τσίπρα. Δέχθηκα την πρόσκληση με την ελπίδα ότι μπορώ να φέρω αποτέλεσμα, δεν είμαι διαπλεκόμενος, είπε.

Πολύδωρας: Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί

Στενοχωρήθηκα με τη στάση της ΝΔ. Αυτή η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφράζει όλο το κόμμα. Οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος και ο πολύς κόσμος που ψηφίζει ΝΔ είναι μαζί μου, τόνισε ο κ. Β. Πολύδωρας στην ΕΡΤ.

Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου, υπογράμμισε ο ίδιος.

Η πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός με τιμά. Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας μου ανακοίνωσε την επιλογή του και μου είπε ότι έχω πολιτικούς φίλους αλλά και εχθρούς. Εγώ δεν κόπτομαι για την υποψηφιότητα. Με ενέπνευσε το έργο του ειρηνοποιού. Δέχθηκα την πρόσκληση με την ελπίδα ότι μπορώ να φέρω αποτέλεσμα, να εξομαλύνω την κατάσταση με την δικαιοσύνη. Είμαι μαχητής και δεν φοβάμαι τα ρίσκα, υπογράμμισε.

Ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον Π. Καμμένο για τη δημόσια στήρξη στην υποψηφιότητά του. Χαρακτήρισε «Σατράπη» τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Α. Σαμαρά, που τον διέγραψε από το κόμμα.

«Δεν κάνω εκβιασμούς. Είμαι πάντα έτοιμος να διευκολύνω εκείνον που με πρότεινε για το ΕΣΡ. Ωστόσο είμαι σαμουράι. Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη», σημείωσε ο πρώην υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι διαπλεκόμενος.

Τα διευθυντήρια των Βρυξέλλων και του ΔΝΤ δεν αστειεύονται, τόνισε.

H απάντηση της ΝΔ

«Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του...», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.


VIDEO-ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΡΤ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v