Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση κλωστοϋφαντουργών με τον Αλ. Χαρίτση

Ο φορείς του κλάδου επέδωσαν στον Υπουργό εμπεριστατωμένο υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις τους, για τα μέτρα και τις ενέργειες άμεσης απόδοσης για την διάσωση των βιομηχανιών του κλάδου.

Συνάντηση κλωστοϋφαντουργών με τον Αλ. Χαρίτση
Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργίας (ΣΕΒΚ) κ. Ελευθέριος Κούρταλης (φωτο), και μέλη του ΔΣ Ευρ. Δοντάς, Αν. Βαρβαρέσου, και Βασ. Πολύχρονος, συνάντησαν τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραδοσιακά παραγωγικός και εξαγωγικός κλάδος της ελληνικής Κλωστοϋφαντουργίας.

Ο φορείς του κλάδου επέδωσαν στον Υπουργό εμπεριστατωμένο υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις τους, για τα μέτρα και τις ενέργειες άμεσης απόδοσης για την διάσωση των βιομηχανιών του κλάδου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΕΒΚ.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα πολύ θετικό, εποικοδομητικό, και με πνεύμα πλήρους κατανόησης από τον Υπουργό, των προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη για τον κλάδο, καθώς και των θέσεων και προτάσεων που έθεσαν οι φορείς του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v