Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρισμός: Διψήφια άνοδος στις προκρατήσεις από ΗΠΑ

Τo Globus δηλώνει προκρατήσεις για Ελλάδα συν 20%, το Gate One 30%, το Homeric 29% και το Colette 30%. Τι καταθέτει ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου Γιώργος Τριβιζάς.

Τουρισμός: Διψήφια άνοδος στις προκρατήσεις από ΗΠΑ

Θετικό, τουλάχιστον σε επίπεδο προκρατήσεων από ΗΠΑ, είναι το κλίμα για την εφετινή τουριστική χρονιά στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις επαφές που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της έκθεσης New York Times Travel Show, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τριβιζάς, τo Globus δηλώνει προκρατήσεις για Ελλάδα συν 20%, το Gate One 30%, το Homeric 29% και το Colette 30%.

Ωστόσο, υπάρχει και επιφύλαξη για την εξέλιξη της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και, φυσικά, για το θέμα του κορωνοϊού, παράγοντες που θα διαμορφώσουν και την τελική εικόνα.

Ο κ. Τριβιζάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με πολλούς τουριστικούς επιχειρηματίες και τουρ οπερέιτορ καθώς και με παράγοντες διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, όπως NBC, CONDE NAST TRAVELER, ABC κ.α. ενώ με τη διοίκηση της έκθεσης (στη φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη κ. PAUL MUIRE) συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργειών για την οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης FAM /PRESS Trips στην Ελλάδα αλλά και το επερχόμενο ULTIMATE ROAD SHOW / USA Travel Agents Educational Seminars 2020, που θα καλύπτει τις κυριότερες πόλεις με ενδιαφέρον για την τουριστική αγορά της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v