Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στην Ολλανδία

Στο Άμστερνταμ ο Υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators και τουριστικών πρακτορείων της Ολλανδίας ενώ θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.

Επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στην Ολλανδία

Την Ολλανδία επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο περιοδείας σε χώρες με υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου ότι το 2019 οι αφίξεις στη χώρα μας από την Ολλανδία είχαν φτάσει τις 1.150.000, σημειώνοντας ρεκόρ δεκαετίας.

Στο Άμστερνταμ ο Υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators και τουριστικών πρακτορείων της Ολλανδίας ενώ θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με τον κ. Mattijs ten Brink, Διευθύνοντα Σύμβουλο του tour operator «SUNWEB», έναν Όμιλο με ιδιαίτερα έντονη παρουσία στην τουριστική αγορά της Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι το 2019 η «SUNWEB», με 170.000 πακέτα διακοπών, κάλυψε μερίδιο 25% της τουριστικής κίνησης από την Ολλανδία προς την Ελλάδα και μάλιστα σε 30 διαφορετικούς προορισμούς. Στον ίδιο Όμιλο ανήκει και ο tour operator «Eliza was here», ο οποίος ειδικεύεται στην οργάνωση διακοπών με κρατήσεις δωματίων σε boutique hotels και καταλύματα ανώτερη κατηγορίας.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας του κ. Θεοχάρη με τον κ. Arjan Kers, Γενικό Διευθυντή της TUI Nederland, η οποία αντιπροσωπεύει το 29% της ολλανδικής αγοράς για την Ελλάδα, με περίπου 200.000 πακέτα διακοπών ετησίως.

Οι επόμενες συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού στην Ολλανδία θα είναι με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ολλανδίας (ANVR) κ. Frank Oostdam και την Εμπορική Διευθύντρια του «Travel Club» κυρία Martine de Knoop. Σημειώνεται ότι το Travel Club είναι μια αλυσίδα με 300 ανεξάρτητους τουριστικούς πράκτορες και συνολικό τζίρο 6,5 εκατ. ευρώ κατ' έτος, μόνο για την Ελλάδα.

Κατόπιν, ο Υπουργός Τουρισμού θα συναντήσει τον ιδιοκτήτη του tour operator «Corendon» κ. Atilay Uslu και τον CEO του ίδιου Οργανισμού κ. Steven van der Heijden.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνομιλίες με τη Διευθύντρια για την Ελλάδα και υπεύθυνη του προγράμματος συνδιαφήμισης εκ μέρους του tour operator «Silverjet Vakanties» κ. Lydia Kortekaas.

Μετά το πέρας των συναντήσεών του, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης θα αναχωρήσει από το Άμστερνταμ για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, που είναι η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v