Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φόρουμ για την εξωστρέφεια των εταιρειών από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων

Στο ψηφιακό συνέδριο, θα παρουσιασθεί το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022» και το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027. Κομβικής σημασίας η ορθή διαχείριση των χρηματοδοτικών εργαλείων για την επέκταση των εταιρικών δραστηριοτήτων.

Φόρουμ για την εξωστρέφεια των εταιρειών από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, σε μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία, με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί στο διεθνές εμπόριο λόγω των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία (υψηλός πληθωρισμός, ενεργειακή κρίση, αρρυθμία στην εφοδιαστική αλυσίδα), αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να παρουσιάσει και να αναδείξει τις κρυφές πτυχές των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες εξαγωγείς και απορρέουν από το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αποτελεσματική αξιοποίηση των κονδυλίων από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, αποτελεί κομβικό σημείο για την τόνωση της εξωστρέφειας και την επέκταση των επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές. Η ορθή διαχείριση των πόρων στο σύνολο της οικονομίας και ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ανάγκη από νέους πόρους, συνιστά κορυφαία προτεραιότητα. Για αυτούς τους λόγους ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων επέλεξε τώρα να πραγματοποιήσει το Ψηφιακό Φόρουμ με θέμα: «Νέα Καινοτόμα Εργαλεία για Εξωστρέφεια - Επενδύσεις - Χρηματοδοτήσεις», στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα παρουσιασθεί το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022» και το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Πρόκειται για ενα πολυεπίπεδο γεγονός όπου θα λάβουν μέρος αρμόδιοι Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Πρόεδροι Διμερών Επιμελητηρίων καθώς επίσης Εξαγωγείς και επιφανείς Επιχειρηματικοί Παράγοντες.

Για εγγραφή και ζωντανή παρακολούθηση πατήστε εδώ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v