Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ανάσα» στην Σάμο και την Βόρεια Εύβοια προσέφεραν τα Voucher

Tον Σεπτέμβριο θα διατεθούν εκ νέου 7.000-8.000 άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες των 150 ευρώ για να τις χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο.

«Ανάσα» στην Σάμο και την Βόρεια Εύβοια προσέφεραν τα Voucher

Πολύ σημαντική ώθηση στην εφετινή τουριστική κίνηση της Σάμου και της Βόρειας Εύβοιας έδωσαν τα Voucher των 300 ευρώ και 150 ευρώ αντίστοιχα που διατέθηκαν μέχρι τώρα, όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι πρόεδροι των τοπικών ξενοδοχειακών ενώσεων.

Ειδικά τον μήνα Ιούλιο, η παραπάνω διαπίστωση ήταν πολύ φανερή τόσο στην Σάμο όσο και την Βόρεια Εύβοια γεγονός που χάρισε πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλο τον τουριστικό κόσμο των δυο προορισμών, όπως τονίστηκε.

Την τρέχουσα περίοδο και οι δυο αυτές περιοχές βιώνουν έναν εξαιρετικό Αύγουστο από πλευράς πληρότητας στα προσφερόμενα δωμάτια, ενώ δεν αποκλείουν οι φορείς και μια επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν πέραν του Οκτωβρίου.

Η παραπάνω διαπίστωση έρχεται να ενισχυθεί από την πρόσφατη δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, που επεσήμανε ότι τον Σεπτέμβριο θα διατεθούν εκ νέου 7.000-8.000 άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες των 150 ευρώ για να τις χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v