Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακόμη ένα κτίριο πέρασε στην ιδιοκτησία του δήμου Ελευσίνας

Αυτή τη φορά είναι το κτίριο του πρώην ΙΚΑ, στη συμβολή των οδών Κοντούλη και Δραγούμη, το οποίο παρέμενε επί σειρά ετών ανεκμετάλλευτο και στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες, ώστε να μεταφερθούν εκεί διάφορες δημοτικές υπηρεσίες.

Ακόμη ένα κτίριο πέρασε στην ιδιοκτησία του δήμου Ελευσίνας

Στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του για αγορά εμβληματικών κτιρίων της πόλης, ώστε ν' αξιοποιηθούν ως χώροι πολιτισμού, αναψυχής, αλλά και λειτουργικών αναγκών, ο δήμος Ελευσίνας απέκτησε ακόμη ένα ακίνητο.

Αυτή τη φορά είναι το κτίριο του πρώην ΙΚΑ, στη συμβολή των οδών Κοντούλη και Δραγούμη, το οποίο παρέμενε επί σειρά ετών ανεκμετάλλευτο και στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες, ώστε να μεταφερθούν εκεί διάφορες δημοτικές υπηρεσίες, οι οποίες μέχρι τώρα στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια κι έτσι να προκύψει μείωση εξόδων για τον δήμο.

«Σήμερα ολοκληρώσαμε και επίσημα τη μεταβίβαση του πρώην ΙΚΑ στον δήμο Ελευσίνας. Μία σημαντική αγορά, που όπως όλες, πραγματοποιήθηκε από τη μεγαλύτερη επιχορήγηση που έχει λάβει ποτέ ο δήμος μας. Το κτίριο, μετά τις απαραίτητες εργασίες, θα στεγάσει υπηρεσίες που όλα αυτά τα χρόνια στεγάζονται σε ενοικιασμένους χώρους, γεγονός που θα γλιτώσει χρήματα από τον δημοτικό προϋπολογισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Αυτή η δημοτική Αρχή έχει επιλέξει ν' αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, όχι όμορφες ιδέες, αλλά στιβαρά έργα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v