Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπ. Εργασίας: Πρόσκληση για επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΕΚΑ

Τα απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες για τη θέση αναλύονται στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης. Η προθεσμία.

Υπ. Εργασίας: Πρόσκληση για επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΕΚΑ

Υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΚΑ, Νικόλαο Τεσσαρομάτη, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ΤΕΚΑ.

Τα απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες για τη θέση αναλύονται στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ταμείου (teka.gov.gr), στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ypergasias.gov.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα opengov.gr.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τη σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με σαφή ένδειξη στο θέμα της αίτησης “Θέση Διευθύνοντος Συμβούλου” το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023. Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v