Αυγενάκης: Στόχος η αναβάθμιση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

Αυτόν τον στόχο έχει θέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη για αύριο προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Αυγενάκης: Στόχος η αναβάθμιση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

Η ιστορική Γεωργική Σχολή Μεσσαράς μπορεί να γίνει ξανά επίκεντρο της εκπαίδευσης των Ελλήνων αγροτών και να αποτελέσει πρότυπο γεωργικής σχολής για τη χώρα μας.

Αυτόν τον στόχο έχει θέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη για αύριο (17/8, 13:00) προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των δημάρχων Γόρτυνας και Φαιστού, του γγ του ΥΠΑΑΤ Γιώργου Στρατάκου, του προέδρου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν.

Νωρίτερα (11:00) ο Λ.Αυγενάκης θα επισκεφτεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, ένα από τα τέσσερα Μεσογειακά Αγρονομικά Ινστιτούτα του Διεθνούς Κέντρου Ανώτατων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών (CIHEAM), το οποίο εστιάζει στο τρίπτυχο: Μεσογειακή γεωργία, τρόφιμα και αγροτική ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v