Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΒΑ: Ενισχύονται άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου

Η ΕΤΒΑ, αντιδρώντας άμεσα, ξεκινά την αποκατάσταση των έργων και παράλληλα προχωρά στον επανασχεδιασμό, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου.

ΕΤΒΑ: Ενισχύονται άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου

Τα νέα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλία παρά τα άμεσα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών από την προηγουμένη πλημμύρα αλλά και των μέτρων πρόληψης που πήρε έγκαιρα η ΕΤΒΑ, επηρέασαν την ομαλή λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου του Βόλου.

Τα υδραυλικά έργα του πάρκου, που λόγω του παλαιού σχεδιασμού δεν προέβλεπαν την ένταση και έκταση των νέων κλιματικών δεδομένων, υπέστησαν ζημιές, σημειώνει η ΕΤΒΑ σε σχετική ανακοίνωση. 

Οπως αναφέρει η ΕΤΒΑ, αντιδρώντας άμεσα, ξεκινά την αποκατάσταση των έργων και παράλληλα προχωρά στον επανασχεδιασμό, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου προκειμένου να θωρακίσει τις επιχειρήσεις σε αυτό και να αποτρέψει μελλοντικά αντίστοιχα φαινόμενα πλημμυρών σε οδικά δίκτυα και δίκτυα αποχέτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v