Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέταρτη Συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής Οικονομικής Συνεργασίας Ελλάδας – Νότιας Κορέας

Θα γίνει υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστα Φραγκογιάννη και τον ομόλογο Υφυπουργό Εξωτερικών για Οικονομικά Θέματα της Νότιας Κορέας Kang Jae-kwon.

Τέταρτη Συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής Οικονομικής Συνεργασίας Ελλάδας – Νότιας Κορέας

Αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Οικονομικής Συνεργασίας Ελλάδας–Νότιας Κορέας υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστα Φραγκογιάννη και τον ομόλογο Υφυπουργό Εξωτερικών για Οικονομικά Θέματα της Νότιας Κορέας Kang Jae-kwon.

Πρόκειται για την 4η Συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία προσφέρει την ευκαιρία για επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου των διμερών σχέσεων αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η ατζέντα της συνεδρίασης της 14ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:

1. Επιστήμες και τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT)

2. Ναυτιλία, ναυπηγική και υποδομές

3. Ενέργεια, προστασία περιβάλλοντος και Κλίμα

4. Γεωργία

5. Πολιτισμός και κοινωνική πολιτική

6. Τουρισμός και αερομεταφορές

Στο πλαίσιο των εργασιών της 4ης Μικτής Διυπουργικής Οικονομικής Επιτροπής, θα υπογραφούν Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της Enterprise Greece και του αντίστοιχου οργανισμού επενδύσεων και προώθησης του εμπορίου της Κορέας Korea Trade-Investment Promotion Agency (KOTRA) με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας σε επενδυτικές δραστηριότητες, τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης και την τόνωση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v