Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάθμιση του στόλου οχημάτων στον Δήμο Παιανίας

Πριν το Πάσχα αναμένεται να γίνει και η παραλαβή ενός ηλεκτρικού σαρώθρου, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία και μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμος Παιανίας θα αποκτήσει και τη δημοτική συγκοινωνία με την παραλαβή των ηλεκτρικών λεωφορείων.

Αναβάθμιση του στόλου οχημάτων στον Δήμο Παιανίας

Σε ενίσχυση και αναβάθμιση του στόλου του προχωρά ο Δήμος Παιανίας. Σήμερα πρόσθεσε στη δύναμή του δύο νέα οχήματα ειδικά για την καθαριότητα, ένα απορριμματοφόρο με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ κι ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, το οποίο αγοράστηκε με ίδιους πόρους.

Χτες ενίσχυσε και την Πολιτική Προστασία ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, καθώς παρέλαβε από τον ΣΠΑΥ πυροσβεστικό όχημα, το δεύτερο κατά σειρά, ενώ παραδόθηκε και τεχνολογικός εξοπλισμός στο πλαίσιο του προγράμματος Smart Υμηττός.

Πριν το Πάσχα αναμένεται να γίνει και η παραλαβή ενός ηλεκτρικού σαρώθρου, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία και μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμος Παιανίας θα αποκτήσει και τη δημοτική συγκοινωνία με την παραλαβή των ηλεκτρικών λεωφορείων. Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και ο πλειοδότης αναμένεται να παραδώσει τα οχήματα βάση χρονοδιαγράμματος.

«Εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης και επενδύοντας χρήματα του Δήμου, εκσυγχρονίζουμε το σύνολο του στόλου καθαριότητας με κατάλληλα οχήματα και μέσα, που διευκολύνουν τους εργαζομένους στο δύσκολο έργο τους», ανέφερε ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης κατά την παραλαβή των οχημάτων και προσέθεσε: «Στόχος δεν είναι άλλος από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους δημότες και έναν καθαρό δήμο από άκρη σε άκρη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v