Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Μειώσεις τιμών στα λογισμικά

Η SingularLogic, ξεκινά η διάθεση των δημοφιλών εφαρμογών λογισμικού Enterprise 4U ERP, Prime ERP, DeFacto, Ορίζοντες, Control, Eurofasma, Eurofasma Next και Manager Next, με μειωμένες τιμές κατά 50%.

SingularLogic: Μειώσεις τιμών στα λογισμικά
Η SingularLogic, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της Πληροφορικής και θυγατρική του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου MIG, συμπαραστέκεται στους πελάτες της στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες και ανακοινώνει συγκεκριμένα μέτρα που στοχεύουν στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και διευκολύνουν την έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας των νέων.

Από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008 ξεκινά η διάθεση των δημοφιλών εφαρμογών λογισμικού Enterprise 4U ERP, Prime ERP, DeFacto, Ορίζοντες, Control, Eurofasma, Eurofasma Next και Manager Next, με μειωμένες τιμές κατά 50% των επισήμων τιμών του τιμοκαταλόγου για τις άδειες χρήσης.

Το πρόγραμμα αυτό ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ θα διατηρηθεί καταρχήν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Παράλληλα, η εταιρία εφαρμόζει το πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Business Credit, σε συνεργασία με τη Marfin Egnatia Bank, με στόχο τη διευκόλυνση των 40.000 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιλέγουν τα προϊόντα της.

Η SingularLogic συμμετέχει έτσι σε μια μεγάλη κι οργανωμένη προσπάθεια, και με την ενέργειά της αυτή στηρίζει τους νέους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις που για περισσότερα από 20 χρόνια αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των πελατών της και την έχουν φέρει στην κορυφή του κλάδου της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v