Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζήνων: Απόφαση για αύξηση κεφαλαίου κατά 29,8 εκ.

Την αύξηση κεφαλαίου κατά 29.802.063 ευρώ με έκδοση 58.435.417 νέων ονοματικών μετοχών, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ζήνων στις 22/9, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την On Telecoms.

Ζήνων: Απόφαση για αύξηση κεφαλαίου κατά 29,8 εκ.
Την αύξηση κεφαλαίου κατά 29.802.063 ευρώ με έκδοση 58.435.417 νέων ονοματικών μετοχών, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ζήνων στις 22/9, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την On Telecoms.

Αναλυτικότερα ενέκρινε την ανάκληση της από 11.3.2008 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για αύξηση κεφαλαίου με μετρητά.

Επίσης, ενέκρινε  την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 29.802.062,67 ευρώ, με έκδοση 58.435.417 νέων ονοματικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ εκάστης και συγκεκριμένα:

(α) αύξηση κατά ποσό 6.620.244,72 ευρώ με καταβολή μετρητών, με την έκδοση 12.980.872 ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ εκάστης και τιμή διάθεσης 2,32 ευρώ με σκοπό την άντληση του ποσού των 30.115.623,04 ευρώ και κατάργηση, κατά το ήμισυ, του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων, υπέρ των μετόχων της ΟΝ Telecoms.

(β) αύξηση κατά ποσό 23.181.817,95 ευρώ, με την έκδοση 45.454.545 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 0,51 ευρώ εκάστης και με τιμή διάθεσης 2,75 ευρώ ανά μετοχή, με εισφορά εις είδος του συνόλου των μετοχών της εταιρίας ΟΝ Telecoms

Ακόμα, ενέκρινε την απόσχιση των κλάδων Ρομποτικής και Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας με βάση και εισφορά αυτών στην εταιρία με την επωνυμία "Σ.Π.Α. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και διακριτικό τίτλο "SPA ADVERTISING", η οποία είναι κατά 100% θυγατρική της εταιρίας, με ημερομηνία ισολογισμού απόσχισης 30.6.2008. 

Η γ.σ. ενέκρινε  την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός και προέγκριση αμοιβών.

Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, από τους κ.κ. Παύλο Λαζαρίδη, Παναγιώτη Τσατσούλη, Λεωνίδα Θωμά, Κωνσταντίνο Κώστογλου και Ευάγγελο Παντελόπουλο.

Παροχή ειδικής αδείας για τη σύναψη σύμβαση, με σκοπό την οργάνωση και διοίκηση του έργου της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και του εταιρικού μετασχηματισμού της ΖΗΝΩΝ, με την εταιρεία "Ν.P.V. FINANCE A.E. Παροχής οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών στρατηγικής", η οποία είναι συνδεδεμένη με το μέλος του Δ.Σ. κ. Λεωνίδα Θωμά.

Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε, την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιου Οικονομόπουλου από τον κ. Κωνσταντίνο Κώστογλου για το διάστημα 21/7/2008 έως 22/09/2008.

----Αλλαγές στο Δ.Σ.

Στη Β' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας ΖΗΝΩΝ, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Παύλο Λαζαρίδη, Παναγιώτη Τσατσούλη, Κωνσταντίνο Κώστογλου, Λεωνίδα Θωμά και Ευάγγελο Παντελόπουλο.

Με την από 22.09.2008 απόφαση της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Παύλος Λαζαρίδης, Πρόεδρος
Παναγιώτης Τσατσούλης, Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Κώστογλου, Διευθύνων Σύμβουλος
Λεωνίδας Θωμάς, Σύμβουλος
Ευάγγελος Παντελόπουλος, Σύμβουλος

Εξ αυτών οι κ.κ. Κ. Κώστογλου και Π. Τσατσούλης είναι εκτελεστικά μέλη. Εκ των υπολοίπων τριών μη εκτελεστικών μελών οι κ.κ. Θωμάς και Παντελόπουλος είναι ανεξάρτητα μέλη.

Επίσης απεφασίσθη ομοφώνως η εκπροσώπηση της εταιρίας να έχει ως ακολούθως:

Την εταιρία δεσμεύουν στις πάσης φύσεως και υφής συναλλαγές και εν γένει σχέσεις της με τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, με μόνη την υπογραφή τους κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας είτε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Κώστογλου, είτε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Παναγιώτης Τσατσούλης.

Περαιτέρω ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως η εταιρία δεσμεύεται με δύο υπογραφές κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας, εκ των οποίων η μία θα είναι του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Κώστογλου και η άλλη του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή της εταιρίας κ. Παναγιώτη Τσατσούλη για συναλλαγές (υπογραφή επιταγών ή/και συμβάσεων) των οποίων το οικονομικό αντικείμενο υπερβαίνει τις πέντε χιλιάδες (5.000) Ευρώ.
 
Ειδικότερα για κατάθεση αξιογράφων στο λογαριασμό της εταιρείας και μόνο, αρκεί η οπισθογράφηση του αξιογράφου με μόνη την υπογραφή ενός εκ των κ.κ. Κωνσταντίνου Κώστογλου, Παναγιώτη Τσατσούλη, Γεωργίου Μήτραινα, Ζωής Μαυρομμάτη.
Στη συνέχεια και αναφορικά με την επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Διο
ικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, απεφασίσθη ομοφώνως όπως αυτή ανατεθεί στον κ. Πρόεδρο της εταιρίας κ. Παύλο Λαζαρίδη.

Τέλος και ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του κ. Προέδρου της εταιρίας, αυτός αντικαθίσταται στα καθήκοντά του αναφορικά με την επικύρωση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της εταιρίας από τον κ. Παναγιώτη Τσατσούλη, Αντιπρόεδρο αυτής.

Ακολούθως σημειώνεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για μία πενταετία, ήτοι έως 22.09.2013, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη μετά τη λήξη της θητείας Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v