Lannet: Εκδίκαση αίτησης συνδιαλλαγής του αρ. 99

H Lannet ενημερώνει ότι στις 15.10.2008 εκδικάστηκε η αίτηση συνδιαλλαγής του άρθρου 99, απαγορεύοντας οποιαδήποτε διαδικασία εκτέλεσης κάθε τρίτου κατά της Εταιρείας για 30 ημέρες από την ως άνω συζήτηση.

Lannet: Εκδίκαση αίτησης συνδιαλλαγής του αρ. 99
H Lannet ενημερώνει ότι στις 15.10.2008 εκδικάστηκε η αίτηση συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 που είχε καταθέσει, απαγορεύοντας συνάμα οποιαδήποτε διαδικασία εκτέλεσης κάθε τρίτου κατά της Εταιρείας για χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ως άνω συζήτηση.

Η Εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις Χρηματιστηριακές Aρχές για την σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

Στο πλαίσιο δε της αναδιοργάνωσης της Εταιρείας κάτω από το καθεστώς της σημερινής της λειτουργίας, ο κ. Ανδρέας Πολυκάρπου, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. για λόγους προσωπικούς και η οποία έγινε αποδεκτή.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Πολυκάρπου εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή και από την οποία θα εστιασθεί αποκλειστικά στην υλοποίηση της αναδιάρθρωσης και λειτουργίας της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v