Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαίλλης: Ο Δ. Κουβάτσος Διευθυντής Αναδιάρθρωσης

Τα καθήκοντα του Διευθυντή Αναδιάρθρωσης (Chief Restructuring Officer) αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009, ο κ. Δημήτρης Κουβάτσος σύμφωνα με ανακοίνωση της Μαίλλης.

Μαίλλης: Ο Δ. Κουβάτσος Διευθυντής Αναδιάρθρωσης
Τα καθήκοντα του Διευθυντή Αναδιάρθρωσης (Chief Restructuring Officer) αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009, ο κ. Δημήτρης Κουβάτσος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Μαίλλη.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κουβάτσος κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς και Οικονομικός Διευθυντής (CFO) της Hewlett Packard Hellas, της Tasty Foods SA (Pepsico) και της Wind.

Στην Ελλάδα του ανετέθη επίσης ο ρόλος του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας (Softex) στην περίοδο εξυγίανσης και εξαγοράς της. Επίσης, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Ρόκα και στην SENCAP, το όχημα της ΔΕΗ για επενδύσεις στην ΝΑ Ευρώπη.

Έχει αναλάβει επίσης αντίστοιχες θέσεις σε εταιρίες στο εξωτερικό, όπως του Οικονομικού Διευθυντού Περιφέρειας και αργότερα Controller Ευρώπης της PepsiCo, καθώς και θέσεις στον οικονομικό τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων της Hewlett Packard.

Γενικά, δραστηριοποιήθηκε σε θέματα επιχειρησιακής ανάπτυξης, εξαγορών και μετοχοποιήσεων, στρατηγικού σχεδιασμού, αξιολόγησης επενδύσεων, οικονομικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης, μείωσης βάσης κόστους και εξέλιξης πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, καταναλωτικών προϊόντων, τηλεπικοινωνιών και ενέργειας.

Αναφερόμενος στην πρόσληψη του κ. Κουβάτσου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαίλλης, κ. Κούρουγλος δήλωσε ότι: "Σε αυτό το κομβικό σημείο ανάπτυξης του Ομίλου μας, η προσθήκη ενός στελέχους με την εμπειρία του Δημήτρη θα βοηθήσει σημαντικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειας οικονομικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου μας, ώστε σύντομα να επανέλθει στους ρυθμούς ταχείας ανάπτυξης του παρελθόντος".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v