Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εξετάζει επέκταση στο online στοίχημα

Τη δραστηριοποίηση στον χώρο του online στοιχήματος εκτός της εγχώριας αγοράς με στόχο τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξής του εξετάζει ο ΟΠΑΠ, τόνισε ο Χ.Χατζηεμμανουήλ σε συνέντευξη στο Reuters.

ΟΠΑΠ: Εξετάζει επέκταση στο online στοίχημα
Τη δραστηριοποίηση στον χώρο του online στοιχήματος εκτός της εγχώριας αγοράς με στόχο τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξής του εξετάζει ο ΟΠΑΠ, τόνισε ο CEO της εισηγμένης, κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ σε συνέντευξη στο Reuters.

"Εξετάζουμε όλες τις δυνατότητες δραστικής αναβάθμισης των online τεχνικών δυνατοτήτων μας... καθώς και την πιθανότητα συνεργασίας με εταιρία που δραστηριοποιείται στο online στοίχημα, με όνομα στην αγορά, καθιερωμένο δίκτυο και πελατειακή βάση σε νέες αγορές", τόνισε ο κ. Χατζηεμμανουήλ. 
 
Ο ίδιος επισήμανε ότι η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συμμετάσχει σε νέα λοταρία στη δυτική Ευρώπη, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ δεν ενδιαφέρεται για εξαγορά της αγγλικής Camelot, αλλά θα συμμετάσχει σίγουρα στη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάληψη του Ξυστό που αναμένεται σύντομα.   

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ έχει ήδη προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με κάποιες εταιρίες του κλάδου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τόνισε πάντως ότι η εταιρία ενδιαφέρεται για επέκταση στην ηπειρωτική Ευρώπη και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω είτε εξαγοράς είτε ανάπτυξης της ΟΠΑΠ International Ltd., της θυγατρικής που εδρεύει στην Κύπρο. 

Όπως υπογράμμισε ο CEO, η επέκταση στο εξωτερικό είναι ζωτικής σημασίας για τον ΟΠΑΠ. "Έχει έρθει η ώρα της ανάπτυξης. Δεν γνωρίζουμε πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα όσον αφορά στις ρυθμιστικές αρχές σε μακροπρόθεσμη βάση", εξήγησε. 

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ επανέλαβε την αβεβαιότητά του για την επίτευξη του στόχου περί αμετάβλητων EBITDA σε ετήσια βάση το 2009, λόγω τόσο των νέων μέτρων περί απαγόρευσης του καπνίσματος όσο και των νέων φορολογικών μέτρων. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v