Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Προσύμφωνο εξαγοράς εταιριών

Προσύφωνο εξαγοράς του 100% των εταιριών Ευστράτιος Σωπήλης & Σια και NET Style Ε.Π.Ε., υπέγραψε η διοίκηση της εταιρίας Κλουκίνας Λάππας. Στόχος της εταιρίας η ανάπτυξη δικτύου έως το 2007, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση ανάπτυξης μέσω franchise.

Κλουκίνας: Προσύμφωνο εξαγοράς εταιριών
Προσύφωνο εξαγοράς του 100% των εταιριών Ευστράτιος Σωπήλης & Σια και NET Style Ε.Π.Ε., υπέγραψε η διοίκηση της εταιρίας Κλουκίνας Λάππας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως τίμημα για τις μεταβιβάσεις αυτές, συμφωνείται το ποσό που θα ορίσουν ανεξάρτητοι ορκωτοί ελεγκτές.

Ο προσδιορισμός του τιμήματος θα είναι δεσμευτικός για όλα τα μέρη.



Οι παραπάνω εταιρείες δραστηριοποιούνται στην χονδρική πώληση καλλυντικών και αξεσουάρ η δε εταιρεία NET STYLE Ε.Π.Ε. διαθέτει σύμβαση κύριας δικαιόχρησης (master franchise) της εταιρείας με την επωνυμία COLOURS & BEAUTY S.p.A. Ιταλίας.



Μετά την παραπάνω συμφωνία η εταιρεία Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ Ι. ΛΑΠΠΑΣ υπέγραψε σύμβαση κύριας δικαιόχρησης (master franchise) για την Ελλάδα με την παραπάνω Ιταλική εταιρεία COLOURS & BEAUTY S.p.A. διάρκειας 20 ετών.

Στόχος της Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ Ι. ΛΑΠΠΑΣ ενισχύοντας περαιτέρω τις εμπορικές της δραστηριότητες που μέχρι σήμερα αφορούσαν τα καταστήματα Mothercare είναι να προχωρήσει σε ταχεία ανάπτυξη δικτύου ιδίων 50 καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2007 ενώ εξετάζεται και η περίπτωση ανάπτυξης μέσω franchise.

Τα έσοδα από την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αλυσίδας αναμένονται στα 17 εκ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 5,5 εκ ευρώ.



Η COLOURS & BEAUTY ιδρύθηκε το 1977 στην Ιταλία δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών και αξεσουάρ και έκτοτε έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα αριθμεί περί τα 240 καταστήματα με στόχο τα 300 μέχρι το τέλος του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v