Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sprider: Νέος πρόεδρος και CEO ο Ν. Βαρσάμης

Ο Νικόλαος Βαρσάμης ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Sprider και Χατζηιωάννου.

Sprider: Νέος πρόεδρος και CEO ο Ν. Βαρσάμης
Η Sprider Stores και η Χατζηιωάννου ανακοίνωσαν ότι καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο Νικόλαος Βαρσάμης.

Ο κ. Βαρσάμης γεννήθηκε το 1963. Κατέχει πτυχίο Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως μηχανικός στη CITROEN και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις. Από το 1989 και μετά δραστηριοποιείται στην Βουλγαρία αρχικά ως τεχνικός διευθυντής ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια και την τελευταία δεκαετία αναπτύσσοντας και δικές του επιχειρήσεις κυρίως στο χώρο των ακινήτων.

Επιπλέον, η Sprider ανακοίνωσε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της από 03/06/2013 συνεδρίασης του Δ.Σ. της και μετά την παραίτηση των κ.κ. Βασίλειου Καρέλλα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και Γρηγόριου Οροϊλίδη, Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους. Κατόπιν των ανωτέρω, η σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας διαμορφώνεται ως ακολούθως:

  1. Νικόλαος Βαρσάμης του Σωκράτη, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
  2. Χρυσάνθη Συμπιρίδου του Θεοδώρου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος        
  3. Κυριάκος Φεσατίδης του Ιωσήφ, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
  4. Δημήτριος Ρούφτης του Ευσταθίου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος        
  5. Μαρία Τασιούρα του Βασιλείου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία του ανωτέρω Δ.Σ. είναι εξαετής και λήγει την 27/10/2018, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27/10/2012.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v