Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πακέτο για το 25,73% της Forthnet

Πακέτο που αντιστοιχεί στο 25,73% της Forthnet στο ΧΑ. Το ύψος του πακέτου και το premium, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεταβίβαση ποσοστού από υφιστάμενο μέτοχο. Η αγορά εκτιμά ότι μεταβιβάσθηκε από την Delta Lloyd NV

Πακέτο για το 25,73% της Forthnet

Πακέτο που αντιστοιχεί στο 25,73% του μετοχικού κεφαλαίου της Forthnet (3.333.073 μετοχές) πέρασε πριν από λίγο από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου στην τιμή των 1,10 ευρώ, δηλαδή με premium της τάξεως του 100% σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων 90 ημερών.

Τόσο το ύψος του πακέτου όσο και το premium που ενέχει, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεταβίβαση ποσοστού από υφιστάμενο μέτοχο. Η αγορά εκτιμά ότι το πακέτο μεταβιβάσθηκε από την Delta Lloyd NV, την ολλανδική εταιρεία που έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην αναμενόμενη αύξηση κεφαλαίου της Forthnet και κατέχει επισήμως ποσοστό 24,73%.

Κύκλοι της εταιρίας με τους οποίους επικοινώνησε το Euro2day, ανέφεραν πως "αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις", προσθέτοντας ωστόσο ότι η κινητικότητα σε μετοχικό επίπεδο, σε αυτή τη συγκυρία, συνιστά θετική εξέλιξη και καταδεικνύει τη θετική πορεία της εταιρίας.

Σημειώνεται πως η τιμή της μετοχής κινείται στα 0,63 ευρώ, ενώ χθες έκλεισε στα 0,627 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v