Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο συμβόλαιο στις ΗΠΑ για την Intralot

Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ και η Intralot έχουν ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης του έργου και θα συνεργασθούν στενά, ώστε να ολοκληρωθεί η υπογραφή της σύμβασης έως τα τέλη Απριλίου.

Νέο συμβόλαιο στις ΗΠΑ για την Intralot

Η Intralot ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, Intralot Inc., επελέγη από την Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για να παρέχει τα απαραίτητα συστήματα και υπηρεσίες στη νεοσυσταθείσα Λοταρία, WyoLotto, με την οποία η Πολιτεία εισέρχεται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών.

Η Intralot θα παρέχει υπηρεσίες για τη σύσταση και την έναρξη της Λοταρίας, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία της, περιλαμβανομένης της επιλογής των πρακτόρων και της προμήθειας, εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης του κεντρικού συστήματος και των λειτουργικών συστημάτων της λοταρίας, των τερματικών της και του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου.

Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ είναι μια ημι-κρατική εταιρεία που ιδρύθηκε σύμφωνα με το Νόμο 77 του 2013 και τέθηκε σε ισχύ από τον Κυβερνήτη Matt Mead τον περασμένο Ιούλιο. Η εταιρεία λειτουργεί ως ιδιωτικός οργανισμός, χωρίς κρατικούς υπαλλήλους ή κρατική χρηματοδότηση.

Η Λοταρία δημοσίευσε προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή συνεργάτη για τη λειτουργία της και την παροχή υπηρεσιών στις 3 Δεκεμβρίου του 2013. Οι τρεις μεγαλύτεροι προμηθευτές του κλάδου υπέβαλαν τις προτάσεις τους και ύστερα από ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση της κάθε πρότασης, η Λοταρία ανέθεσε το έργο στην Intralot, η οποία σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ και η Intralot έχουν ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης του έργου και θα συνεργασθούν στενά, ώστε να ολοκληρωθεί η υπογραφή της σύμβασης έως τα τέλη Απριλίου. Η διάρκεια της σύμβασης αναμένεται να είναι πενταετής με δυνατότητα τριών πενταετών ανανεώσεων. Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο 2014 με δύο παιχνίδια, το Powerball ® και το Mega Millions® .

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc., κ. Tom Little, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μας επέλεξε η Λοταρία ως συνεργάτη της και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε στενά με στόχο να προσφέρουμε παιχνίδια με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τις αρχές της υπεύθυνης συμμετοχής (responsible gaming), να θέσουμε τις βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη της Λοταρίας και να μεγιστοποιήσουμε τις μακροπρόθεσμες πωλήσεις της και τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς".

Ο κ. Jon Clontz, Διευθύνων Σύμβουλος της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ, δήλωσε ότι η Λοταρία εντυπωσιάστηκε από την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Intralot και τον τρόπο που η εταιρεία θα διασφαλίσει την άμεση λειτουργία της Λοταρίας. "Η Intralot θα παρέχει ποιοτικά συστήματα και φιλικά προς το χρήστη τερματικά, τα οποία θα διευκολύνουν την συμμετοχή των παικτών στα παιχνίδια της Λοταρίας" είπε ο κ. Clontz.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, πρόσθεσε: "Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, η Intralot USA έχει κερδίσει 14 συμβόλαια στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των συμβολαίων με τις δύο νεοσυσταθείσες Λοταρίες των ΗΠΑ, την εξαιρετικά επιτυχημένη Λοταρία του Άρκανσο το 2009 και σήμερα τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το νέο έργο που αναλαμβάνουμε και είμαστε βέβαιοι ότι η κορυφαία τεχνολογία μας, η λειτουργική τεχνογνωσία μας διεθνώς και η προσήλωσή μας στην κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, θα προσφέρει μεγάλη αξία και υποστήριξη στη νέα Λοταρία."

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v