Δομική Κρήτης: Προς απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης

Στην απορρόφηση της Αποστολόπουλος (πτυχίο ΣΤ’ τάξης) θα προχωρήσει η Δομική Κρήτης, προς απόκτηση του νέου πτυχίου 6ης τάξης. Η εταιρία θα εξαγοράσει επίσης το 100% της Μπιτζαράκης και το 99% της Θρακική Κατασκευαστική.

Αίτηση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Α&Δ Αποστολόπουλος (πτυχίο ΣΤ’ τάξης) κατέθεσε στις 29 Ιανουαρίου 2002 η Δομική Κρήτης, προς απόκτηση του νέου εργοληπτικού πτυχίου 6ης τάξης.

Παράλληλα, η εταιρία υπέγραψε συμφωνητικό εξαγοράς του 100% της ανώνυμης τεχνικής εταιρίας Ζ.Χ. Μπιτζαράκης (πτυχίο Δ’ τάξης), προκειμένου να συγχωνευθεί με τον αποσχιζόμενο κατασκευαστικό κλάδο της εταιρίας Εβρος και την εταιρία Θρακική Κατασκευαστική, ώστε να αποκτηθεί εργοληπτικό πτυχίο 5ης τάξης. Σημειώνεται ότι η εισηγμένη, μετά την απόφασή της για απόκτηση του κατασκευαστικού κλάδου της Εβρος (Ζ’ τάξης), δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του 50% της Εβρος.

Τέλος, η εισηγμένη υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς του 99% του μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης τεχνικής εταιρίας Θρακική Κατασκευαστική (πτυχίο Δ’ τάξης).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v