Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΙG: Αποχωρεί από τη Vivartia ο Γιάννης Αρτινός

Τη θέση του κ. Αρτινού στο τιμόνι της Vivartia αναμένεται να αναλάβει ο Παναγιώτης Θρουβάλας. Οι ευρύτερες διοικητικές αλλαγές στο πλαίσιο των οποίων θα αξιοποιηθούν στελέχη με μακρά θητεία στον όμιλο.

ΜΙG: Αποχωρεί από τη Vivartia ο Γιάννης Αρτινός

Ο Γιάννης Αρτινός αποχωρεί τόσο από τη Vivartia, στην οποία έχει θέση διευθύνοντος συμβούλου, όσο και από τον όμιλο της MIG, όπου κατέχει τη θέση του αναπληρωτή CEO, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Τη θέση του αναμένεται να αναλάβει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Παναγιώτης Θρουβάλας, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της MIG. Σημειώνεται ότι ο κ. Αρτινός είχε αναλάβει αυτή τη θέση στις αρχές Οκτωβρίου του 2010 προερχόμενος από την Procter & Gamble όπου είχε παραμείνει για 18 χρόνια. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μίνι ανασχηματισμός στη διοίκηση της MIG, στο πλαίσιο του οποίου θα αξιοποιηθούν στελέχη με μακρά θητεία στον όμιλο. Σημειώνεται ότι εχθές ανακοινώθηκε ότι η κ. Αρετή Σουβατζόγλου αποχωρεί από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του Υγεία (παραμένει Πρόεδρος του Δ.Σ.), θέση την οποία αναλαμβάνει ο κ. Αναστάσιος Κυπριανίδης.

Σύμφωνα δε με τον Χαμαιλέοντα, η κ. Σουβατζόγλου αναμένεται να αναλάβει και σημαντικές ευθύνες στις δραστηριότητες του ομίλου στην εστίαση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v