Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραπεζικό έργο στην Ουγκάντα ανέλαβε η Intrasoft

Το έργο αυτό είναι το έκτο που υλοποιεί η Intrasoft International στην Αφρική και έρχεται να προστεθεί στη λίστα με περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις PROFITS® παγκοσμίως.

Τραπεζικό έργο στην Ουγκάντα ανέλαβε η Intrasoft

Η Intrasoft International υπέγραψε σύμβαση με την Centenary Bank της Ουγκάντα για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού συστήματος PROFITS® (Core Banking Solution) της Intrasoft International.

Σύμφωνα με την εταιρία, η σύμβαση αυτή -διάρκειας 6,5 ετών (18 μήνες για την υλοποίηση και 5 χρόνια συνολικά συντήρηση)- αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την Intrasoft International, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική επιλογή της να ενισχύσει την παρουσία της στην Αφρικανική ήπειρο.

Το έργο αυτό είναι το έκτο που υλοποιεί η Intrasoft International στην Αφρική και έρχεται να προστεθεί στη λίστα με περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις PROFITS® παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η νέα Core Banking λύση της Centenary Bank είναι μία ολοκληρωμένη λύση που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες της τράπεζας. Στην καρδιά της λύσης βρίσκεται το τελευταίας τεχνολογίας Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS®, σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε τράπεζας, εξασφαλίζοντάς της πλούσια λειτουργικότητα.

Η νέα Core Banking λύση θα παρέχει στη Centenary Bank τις εξής δυνατότητες: ενοποίηση των κεντρικών γραφείων, υποκαταστημάτων, πωλητών και των ηλεκτρονικών καναλιών τραπεζικής, εξασφάλιση της επεξεργασίας των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποίηση της διαδικασίας έγκρισης δανείων και παροχή ευκαιριών επιχειρηματικής ανάπτυξης μέσω του συστήματος Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών της τράπεζας (CRM). Επιπλέον, θα μειώσει τον χρόνο διάθεσης νέων προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά και θα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα στις όποιες νέες νομικές και κανονιστικές διατάξεις ή οδηγίες της χώρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Centenary Bank, κ. Fabian Kasi δήλωσε: «Με το έργο αυτό, η τράπεζά μας έχει ως στόχο να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία και την παραγωγικότητά της και, κατά συνέπεια, να αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Επιλέξαμε το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS® της Intrasoft International, ανάμεσα σε άλλα κορυφαία προϊόντα της αγοράς, ακολουθώντας μία πολύ διεξοδική διαδικασία επιλογής, η οποία περιλάμβανε πραγματική προσομοίωση συνθηκών. Η ομάδα της Intrasoft International ξεχώρισε για την ισχυρή τεχνογνωσία της και την ικανότητά της να παραδίδει. Τα δύο αυτά στοιχεία, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις του PROFITS®, μας βοήθησαν να επιλέξουμε την Intrasoft International».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή της Centenary Bank -μετά από μία αυστηρή, διεξοδική και άκρως ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης- να αναλάβουμε το έργο αυτό. Η επιτυχία αυτή είναι άλλο ένα δείγμα της διεθνούς δυναμικής της εταιρίας μας, δικαιώνοντας τη στρατηγική μας απόφαση να επενδύσουμε στις παγκόσμιες αγορές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανάληψη του πρώτου μας έργου στην Ουγκάντα, προσβλέποντας στην επιτυχή ολοκλήρωσή του, καθώς και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ουγκάντα, αλλά και στην Αφρική γενικότερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v