Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Απορρόφηση θυγατρικών ενέκρινε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση του 2006, καθώς και την απορρόφηση θυγατρικών, αποφάσισε μεταξύ άλλων η τακτική γενική συνέλευση της Αγροτικός Οίκος Σπύρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/6. Επίσης, εγκρίθηκε πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό της εταιρείας και στα μέλη του ΔΣ, με τη μορφή διαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών.

Σπύρου: Απορρόφηση θυγατρικών ενέκρινε η ΓΣ
Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση του 2006, καθώς και την απορρόφηση θυγατρικών, αποφάσισε μεταξύ άλλων η τακτική γενική συνέλευση της Αγροτικός Οίκος Σπύρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/6.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27%, η απορρόφηση της θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ”ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” με ισολογισμό μετασχηματισμού την 30/06/2007 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να συντάξει σχέδιο συγχώνευσης και να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια προς τον σκοπό αυτό.

Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27%, η απορρόφηση της θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ?GOLDEN WEST SEED HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΠΟΡΩΝ ΣΠΟΡΑΣ” με ισολογισμό μετασχηματισμού 31-12-2007 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να συντάξει σχέδιο συγχώνευσης και να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια προς τον σκοπό αυτό.

Αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27%, ότι δεν είναι σκόπιμη και αναγκαία η συμμετοχή της εταιρίας σε αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ”GOLDEN WEST SEED HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΠΟΡΩΝ ΣΠΟΡΑΣ”.

Αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27%, ότι δεν είναι σκόπιμη και αναγκαία η συμμετοχή της εταιρίας σε αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ”SPIROU AGROSCIENCES LTD”.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό της εταιρείας και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσεως αγοράς μετοχών και συγκεκριμένα αποφασίσθηκε να εκδοθούν 300.000 νέες μετοχές κατ’ ανώτατο όριο, με τιμή διάθεσης της κάθε μετοχής το 50% της μέσης τιμής κλεισίματος αυτής, κατά το εξάμηνο από 01/01/2007 έως και 30/06/2007.

Περαιτέρω εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. όπως προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του ανωτέρω προγράμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13, παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

Εγκρίθηκε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27% η αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

Παρασχέθηκε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 71,27%, εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο να χειριστεί την εκμετάλλευση-αξιοποίηση ή πώληση των ακινήτων που κατέχει η εταιρία είτε αυτά ιδιοχρησιμοποιούνται είτε αποτελούν επενδυτικά ακίνητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v