Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Διάκριση στα Cyta Mobile Awards 2015

Η εταιρία έλαβε Silver βραβείο, στην κατηγορία «Mobile εφαρμογές για Υγεία και Ευεξία», με την εφαρμογή Electronic Health Record - Medinfo που ανέπτυξε σε συνεργασία με τον όμιλο Υγεία.

SingularLogic: Διάκριση στα Cyta Mobile Awards 2015
Μία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του διαγωνισμού Cyta Mobile Excellence Awards 2015, που είχε σκοπό να αναδείξει λύσεις και υπηρεσίες που αξιοποιούν τεχνολογίες Enterprise Mobility και Mobile Apps & Services.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η εταιρία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN.

Αναλυτικότερα, η SingularLogic έλαβε Silver βραβείο, στην κατηγορία «Mobile εφαρμογές για Υγεία και Ευεξία», με την εφαρμογή Electronic Health Record – Medinfo που ανέπτυξε σε συνεργασία με τον όμιλο Υγεία. Η πλατφόρμα MedInfo δημιουργεί ενιαίο προφίλ ασθενούς, μέσα από τη δυνατότητα της σύνθεσης και της συγκέντρωσης των πληροφοριών που βρίσκονται διάσπαρτες σε διαφορετικά συστήματα του νοσοκομείου. Έτσι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει στη διάθεσή του, χρησιμοποιώντας mobile συσκευές, όλη την απαραίτητη πληροφορία που είναι διαθέσιμη από οπουδήποτε, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Το όλο εγχείρημα αποτελεί καινοτόμα δράση, γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε αντίστοιχη κλίμακα (όμιλος νοσοκομείων), παρέχεται ενοποιημένη πληροφόρηση για όλα τα διαθέσιμα δεδομένα ενός ασθενούς.

Το βραβείο παρέλαβαν κατά την τελετή Απονομής, οι κ. Ι. Τσόγκρης, Health & Insurance, Enterprise Accounts Head, της SingularLogic και Π. Παπαχρήστου, Chief Information Officer του ομίλου Υγεία, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v