Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργο 2 εκατ. δολ. ανέθεσε στη Mevaco η IDE

Για την υλοποίηση του έργου η Mevaco επένδυσε στην επέκταση της βιομηχανικής υποδομής και των παραγωγικών δυνατοτήτων της, ενώ η IDE πιστοποίησε τις παραγωγικές διαδικασίες της εταιρίας.

Έργο 2 εκατ. δολ. ανέθεσε στη Mevaco η IDE
Η εταιρία Mevaco A.E. μετά την επιτυχή ολοκλήρωση δύο προγραμμάτων κατασκευής αμυντικού υλικού ύψους 4 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ, τα οποία της είχαν ανατεθεί από την IDE (Intracom Defense Electronics) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την αμερικανική Raytheon, αναλαμβάνει από την IDE την εκτέλεση νέου έργου ύψους περίπου 2 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ, διαρκείας 18 μηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υλοποίηση του έργου στην Ελλάδα ήταν επιλογή των διοικήσεων των δύο εταιριών, ενώ υπήρχε η λύση της παραγγελίας από το εξωτερικό.

Για την υλοποίηση του έργου η Mevaco επένδυσε στην επέκταση της βιομηχανικής υποδομής και των παραγωγικών δυνατοτήτων της. Παράλληλα οι παραγωγικές διαδικασίες της Mevaco πιστοποιήθηκαν από την IDE, γεγονός το οποίο αύξησε την ουσιαστική παραγωγική δυναμικότητα της εταιρίας αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Σύμφωνα με τη Mevaco, η υλοποίηση ανάλογων έργων στην Ελλάδα ενισχύει την εγχώρια βιομηχανία και κατά συνέπεια διατηρεί τις θέσεις εργασίας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v