Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Έργο 196 εκατ. για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η συμμετοχή της Intrasoft εκτιμάται στο 50% του συνολικού προϋπολογισμού της κοινοπραξίας, ύψους 196 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά την παροχή εξωτερικών υπηρεσιών ανάπτυξης, μελέτης και υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων.

Intrasoft: Έργο 196 εκατ. για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International, επιλέχθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο αξίας 196 εκατ. ευρώ για την παροχή εξωτερικών υπηρεσιών ανάπτυξης, μελέτης και υποστήριξης των πληροφοριακών του συστημάτων (ITS14 - Τμήμα 3).

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το θεσμικό όργανο που αντιπροσωπεύει τους πολίτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. και αποτελεί το σημαντικότερο νομοθετικό όργανο της Ε.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, αυτή η σύμβαση-πλαίσιο θεωρείται από τις μεγαλύτερες στην αγορά παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας των πληροφοριών της Ε.Ε. Η συμμετοχή της Intrasoft εκτιμάται στο 50% του συνολικού προϋπολογισμού της κοινοπραξίας. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης την εταιρία CGI Luxembourg. Η σύμβαση είναι μέγιστης διάρκειας πέντε ετών.

Στο πλαίσιο του έργου, η Intrasoft International θα παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, παροχής συμβουλών, ανάπτυξης και υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανάπτυξης νέων πληροφοριακών συστημάτων καθώς και προσαρμογής υφιστάμενων συστημάτων. Ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνει και ενοποίηση με άλλες εφαρμογές.

Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται κυρίως στις εγκαταστάσεις του σε Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες και Στρασβούργο. Στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης, η κοινοπραξία θα παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά άλλων Οργανισμών και Φορέων της Ε.Ε., εκτός από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Αναμφίβολα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη διεξαγωγή πολιτικών συζητήσεων και τη λήψη πολιτικών αποφάσεων σε επίπεδο Ε.Ε. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλλουμε στη σημαντική αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των καθημερινών διεργασιών του. Η Intrasoft International συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για πάνω από 15 χρόνια, διαθέτοντας μία ομάδα ειδικών με πολύ καλή γνώση των λειτουργιών και των βασικών συστημάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεχίζει σταθερά να εμπιστεύεται την εταιρία μας, τους ανθρώπους μας και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής που προσφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v