Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπάρμπα Στάθης: Προσφορά λαχανικών στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η εταιρία προσέφερε ένα κιλό λαχανικά για τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» για κάθε share στο Facebook για το video που δημιούργησε με στόχο την προώθηση των αξιών της σωστής και υγιεινής διατροφής.

Μπάρμπα Στάθης: Προσφορά λαχανικών στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Μπάρμπα Στάθης, μέλος του ομίλου Marfin Investment Group (MIG), και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στήριξης για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών, που υποστηρίζει η Ένωση.

Στην ενέργεια αυτή, για κάθε share στο video που προωθεί τις αξίες της σωστής και υγιεινής διατροφής, που ανάρτησε στο Facebook ο Μπάρμπα Στάθης, προσφέρθηκε ένα κιλό λαχανικά για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η θερμή ανταπόκριση της πρωτοβουλίας αυτής, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 10.000 κιλών λαχανικών από τον Μπάρμπα Στάθη, τα οποία αντιστοιχούν στα 9.863 shares.

Η κ. Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director του Μπάρμπα Στάθη, δήλωσε σχετικά: «Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να προσφέρουμε, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που αναπτύσσουμε και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων, όπως η σίτιση των παιδιών. Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Μπάρμπα Στάθης βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες αγρότες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v