Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραπεζικό έργο στην Τανζανία ανέλαβε η Intrasoft

Το έργο, διάρκειας πέντε ετών, περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος PROFITS® της Intrasoft International στην MWALIMU Commercial Bank της Τανζανίας.

Τραπεζικό έργο στην Τανζανία ανέλαβε η Intrasoft

Η Intrasoft International υπέγραψε σύμβαση με τη MWALIMU Commercial Bank (MCB) της Τανζανίας, για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος PROFITS® (Core Banking System) της Intrasoft International.

Η σύμβαση αυτή -διάρκειας 5 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 4 χρόνια συντήρηση)- προσθέτει την Τανζανία στο σύνολο των αφρικανικών χωρών όπου δραστηριοποιείται η Intrasoft International.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα επέλεξε το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS® μετά από μία αυστηρή και άκρως ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης, στο πλαίσιο ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εγκατάσταση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος PROFITS®, ενός συστήματος τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο από την Intrasoft International κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της τράπεζας και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες της, εξασφαλίζοντάς της πλούσια λειτουργικότητα.

Το έργο θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με στόχο η τράπεζα να μπορεί να είναι σε πλήρη παραγωγική λειτουργία κατά την έναρξη λειτουργίας της πριν από το καλοκαίρι.

Το έργο στην Τανζανία έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τραπεζικών έργων που έχει υλοποιήσει ή υλοποιεί η Intrasoft International στην Αφρική, πιστή στο πενταετές στρατηγικό πλάνο της για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της Ανατολικής Αφρικής. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της, η Intrasoft International εγκαινίασε πρόσφατα νέα θυγατρική στο Ναϊρόμπι της Κένυας, με στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην αφρικανική ήπειρο.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, κ. Herman Kessy δήλωσε: «Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί την ετοιμότητα της τράπεζας να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας σε λίγους μήνες, θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχή και εύρυθμη λειτουργία τη. Η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος λογισμικού θα βελτιώσει σημαντικά την παραγωγικότητά της τράπεζας, δημιουργώντας μια σύγχρονη τράπεζα, η οποία παρακολουθεί και συμβαδίζει με τις νέες τεχνολογικές τάσεις. Καθώς προετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τη λειτουργία μας τον Μάιο, προτεραιότητά μας αποτελεί η διαρκής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη και, κατά συνέπεια, η συνολική εμπειρία που προσφέρουμε στον πελάτη».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της MWALIMU Commercial Bank στο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS®. Η σύμβαση αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για την Intrasoft Internantional αποτελώντας την πρώτη επιτυχία της εταιρίας μας στην Τανζανία και ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για ενίσχυση της παρουσίας μας στην Αφρική και αύξησης του μεριδίου αγοράς μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v