Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Νέα 4G Small-Cell Backhaul λύση για τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εταιρία, το StreetNode™ προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των δικτύων στις αστικές περιοχές με εγκατάσταση πάνω σε υπάρχουσες υποδομές, όπως σηματοδότες, επιφάνειες κτηρίων κ.ά.

Intracom Telecom: Νέα 4G Small-Cell Backhaul λύση για τις ΗΠΑ
H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση νέας λύσης για 4G small-cell backhaul, συμβατή με τις προδιαγραφές FCC των Η.Π.Α., που λειτουργεί στις συχνότητες των 28 GHz και των 60 GHz.

Η εταιρία θα παρουσιάζει τη λύση της στην έκθεση Mobile World Congress (22-25 Φεβρουαρίου, Βαρκελώνη) στο εκθεσιακό της περίπτερο 7Β54, στην αίθουσα 7.

Το StreetNode™ προορίζεται για τις ειδικές απαιτήσεις της αγοράς των Η.Π.Α. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτή η σειρά προϊόντων small-cell backhaul, με δυνατότητες αυτοευθυγράμμισης κεραίας και απλουστευμένης θέσης σε λειτουργία, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές προκλήσεις των δικτύων στις αστικές περιοχές με εγκατάσταση πάνω σε υπάρχουσες υποδομές, όπως σηματοδότες, κολώνες φωτισμού, στάσεις λεωφορείων καθώς και επιφάνειες κτηρίων.

Το StreetNode™ επιτρέπει αρχιτεκτονικές ασύρματης δικτύωσης small-cell backhaul λειτουργώντας τόσο ως σημειακή (Point-to-Point) όσο και ως πολυσημειακή (Point-to-MultiPoint) πλατφόρμα, με λειτουργία που καθορίζεται από λογισμικό (software-defined radio) και χωρίς αλλαγές στο hardware ή στο software. Ελεγχόμενο από ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης SON (Self-Organizing Network), το οποίο απλουστεύει τη διαδικασία θέσης σε λειτουργία, διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και αυτοματοποιεί τη βελτιωμένη λειτουργία, το StreetNode™ δύναται να συνδεθεί στο δίκτυο εντός ολίγων λεπτών.

Όπως σημειώνει η Intracom Telecom, η εταιρία έχει δεσμευθεί σε περαιτέρω βελτιώσεις της λύσης αναπτύσσοντας την λειτουργία της στη συχνότητα των 39 GHz εντός του 2016 και προσφέροντας χωρητικότητα ανά κανάλι άνω του 1,6 Gbit/s ανά πολυσημειακό τομέα και 3 Gbit/s ανά μονοσημειακή ραδιοζεύξη.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η ανάγκη να παρουσιάσουμε μια 4G small-cell backhaul λύση συμβατή με τις αμερικανικές προδιαγραφές στις συχνότητες 28/39/60 GHz πηγάζει από τις απαιτήσεις των αμερικανών πελατών μας των οποίων τα δίκτυα παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες για bandwidth. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του StreetNode™ διασφαλίζουν ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης, μεγίστη χωρητικότητα και απόδοση, και δίνουν τη δυνατότητα στους παρόχους να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας σε αστικά περιβάλλοντα και σε επίπεδο δρόμου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v