Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η θυγατρική στην Πολωνία

Η Γενική Συνέλευση της θυγατρικής αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών, κατά το ποσό των 4.400.000 ζλότυ, περίπου 1.000.000 ευρώ.

Flexopack: Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η θυγατρική στην Πολωνία
Η διοίκηση της Flexopack ανακοίνωσε ότι η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θυγατρικής στην Πολωνία με την επωνυμία «FLEXOPACK POLSKA Sp. Zoo», στην οποία η εταιρεία συμμετέχει με ποσοστό 97,86 %, κατά την συνεδρίασή της που έλαβε χώρα στο Γκντάσκ της Πολωνίας, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών, κατά το ποσό των 4.400.000 ζλότυ (1.000.000 ευρώ) περίπου με βάση την τρέχουσα ισοτιμία), με την έκδοση 8.800 νέων κοινών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 500 ζλότυ εκάστης

Με την ολοκλήρωση της ως άνω αύξησης, το μετοχικό κεφάλαιο της ως άνω θυγατρικής θα ανέλθει στο ποσό των 20.476.000 ζλότυ, διαιρούμενο σε 40.952 κοινές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας 500 ζλότυ εκάστης.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θυγατρικής δήλωσε αφενός μεν ότι θα ασκήσει πλήρως το δικαίωμα προτίμησής της για την συμμετοχή της στην ως άνω αποφασισθείσα αύξηση και αφετέρου ότι θα καλύψει το σύνολο των όποιων αδιαθέτων μετοχών εκ της ως άνω αυξήσεως.

Μέσω της ως άνω αυξήσεως η Εταιρεία θα χρηματοδοτήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα σχετικά με την θυγατρική της στην Πολωνία, με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση των νέων υπερσύγχρονων παραγωγικών εγκαταστάσεων της εν λόγω θυγατρικής και την επιθετικότερη διείσδυσή της στην τοπική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v