Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση της ΔΕΛΤΑ στα «Αιωνόβια brands»

η ΔΕΛΤΑ έλαβε την τιμητική διάκριση Silver Award για τα 64 χρόνια της αδιάληπτης λειτουργίας της, ενώ την ίδια στιγμή βραβεύτηκαν και δύο από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της, το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ για τα 100 χρόνια παρουσίας του και το MILKO.

Βράβευση της ΔΕΛΤΑ στα «Αιωνόβια brands»

H ΔΕΛΤΑ, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στη χώρα, έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις, στο πλαίσιο του συμποσίου «Αιωνόβια Brands, τα αγαπημένα όλων μας».

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ έλαβε την τιμητική διάκριση Silver Award για τα 64 χρόνια της αδιάληπτης λειτουργίας της, ενώ την ίδια στιγμή βραβεύτηκαν και δύο από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της, το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ, το μοναδικό γάλα εβαπορέ το οποίο παρασκευάζεται στην Ελλάδα, στο οποίο απονεμήθηκε το Platinum Award για τα 100 χρόνια παρουσίας του. Επί πλέον, Bronze Award απονεμήθηκε στο MILKO, το αγαπημένο ρόφημα των νέων, για τα 31 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.

Η κα Άννα Κυδωνάκη, Marketing Director της ΔΕΛΤΑ δήλωσε: «Τα βραβεία αυτά είναι αφιερωμένα σε όλους τους καταναλωτές που μας τιμούν καθημερινά με την προτίμησή τους. Και σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΛΤΑ που μοχθούν καθημερινά για να πάνε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ΔΕΛΤΑ επιμένει Ελληνικά, δίνει δουλειά σε Ελληνικά χέρια και μυαλά, στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους και την οικονομία αυτού του τόπου».

H ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, ιδρύθηκε το 1952 και μέχρι σήμερα προσφέρει τα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα της σε κάθε γωνιά της χώρας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να τα απολαμβάνουν καθημερινά.

Το συμπόσιο διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό The Business Review και πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v