Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για τις 11 Ιουλίου αναβλήθηκε η Γ.Σ. της MIG

Για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου αναβλήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Marfin Investment Group κατόπιν αιτήματος μετόχων.

Για τις 11 Ιουλίου αναβλήθηκε η Γ.Σ. της MIG

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της MIG έπειτα από αίτημα της μετόχου Τράπεζης Πειραιώς. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε προκειμένου να επιλεχθούν οι αντικαταστάτες στο διοικητικό συμβούλιο μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Ευθύμιου Μπουλούτα και του μέλους του Δ.Σ. Μάρκου Φόρου, και να σχεδιαστεί η βέλτιστη αναδιάρθρωση της διοίκησης του ομίλου σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ των μετόχων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 17.00, κατόπιν αιτήματος μετόχων που εκπροσωπούσαν ποσοστό μεγαλύτερο του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή Γ.Σ. παρέστησαν νομίμως 61 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 42,394% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2015 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2015.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2016.

4. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων (Nomination & Remuneration Committee) προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

5. Εκλογή νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπών της Εταιρίας. 6. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

7. Ενημέρωση επί της πορείας της Εταιρίας και του στρατηγικού της σχεδιασμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v