Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Defense: Ολοκλήρωση έργου για τον γερμανικό στρατό

Η εταιρία είχε αναλάβει την ενσωμάτων του ψηφιακού συστήματος ενδοεπικοινωνίας WiSPR που κατασκευάζει στα συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών MARS II του γερμανικού στρατού.

Intracom Defense: Ολοκλήρωση έργου για τον γερμανικό στρατό

Η IDE (Intracom Defense Electronics) ενημερώνει ότι ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του ψηφιακού συστήματος ενδοεπικοινωνίας WiSPR στα συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών MARS II του γερμανικού στρατού, μετά τις τελικές δοκιμές επιδόσεων στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει η εταιρία, κατά τη διάρκεια των δοκιμών το WiSPR διακρίθηκε, για μια ακόμη φορά, για την υπεροχή του στην ποιοτική μετάδοση πληροφοριών σε στρατιωτικά οχήματα που επιβαρύνονται με υψηλά επίπεδα θορύβου.

Σημειώνεται ότι το WiSPR είναι ένα ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας που κατασκευάζεται από την IDE. Σύμφωνα με την εταιρία, χαρακτηριστικά του συστήματος είναι οι κορυφαίες επιδόσεις στην μείωση του θορύβου (DNR - Dynamic Noise Reduction), η κατανεμημένη αρχιτεκτονική του που αυξάνει την προσαρμοστικότητά του στην ενσωμάτωση σε οχήματα καθώς και η ικανότητα διασύνδεσης του με τακτικά ραδιοσυστήματα, ενώ παράλληλα παρέχει εργονομία και ευκολία στη χρήση κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v