Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Παπαδόπουλος: «Πιο ελκυστική η Ευρωλίγκα»

Η Nova ανανέωσε για ακόμα τρία χρόνια τη συνεργασία με την Ευρωλίγκα, δήλωσε ο Π. Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως η διοργάνωση έχει γίνει πλέον πιο ανταγωνιστική και ελκυστική.

Π. Παπαδόπουλος: «Πιο ελκυστική η Ευρωλίγκα»

«Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ» χαρακτήρισε τη χθεσινή ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος, με αφορμή την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από την επικράτηση επί της Αναντολού Εφές.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επέκταση της συνεργασίας της Nova με την Ευρωλίγκα, τα παιχνίδια της οποίας θα τα δείχνει αποκλειστικά η συνδρομητική πλατφόρμα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οπως δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος:

«Σπουδαία βραδιά απόψε για όλο το ελληνικό μπάσκετ, για μία ακόμα χρονιά θα έχουμε ελληνική ομάδα στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Εξαιρετική βραδιά για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Προφανώς τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, στη διοίκηση, στους προπονητές και κυρίως στους παίκτες του Ολυμπιακού, που κατάφεραν αυτόν τον άθλο να προκριθούν και να είναι παρόντες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος.

Ραντεβού εκεί, η nova έχει μία μακρόχρονη συνεργασία με την Ευρωλίγκα, φέτος καταφέραμε και ανανεώσαμε για ακόμα τρία χρόνια τη συνεργασία μας, με αυτή την κορυφαία πανευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση. Μια διοργάνωση που φέτος άλλαξε τον τρόπο διεξαγωγής της που όλοι ξέραμε και έγινε ακόμα πιο ελκυστική και ανταγωνιστική. Οι δύο ελληνικές ομάδες που εγγυημένα συμμετέχουν θα είναι εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια και σε αποκλειστική μετάδοση θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια οι συνδρομητές της nova. Καλό ταξίδι λοιπόν και καλή απόλαυση.

Καλή επιτυχία στον εκπρόσωπό μας. Απόψε είναι μία μπασκετική βραδιά, γιορτάζουμε το μπάσκετ και ραντεβού τα τρία επόμενα χρόνια για να απολαύσουμε όμορφο θέαμα στην Ευρωλίγκα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v