Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Η επιτυχία του Ολυμπιακού και η τριετής συνεργασία με Ευρωλίγκα

Η όλη πορεία φέτος του πρωταθλήματος της Ευρωλίγκας μας δικαιώνει απόλυτα τονίζει ο CEO της Forthnet. Δικαιώνει την επιλογή μας να ανανεώσουμε για ακόμη τρία χρόνια τη συνεργασία μας με την Ευρωλίγκα, υπογραμμίζει.

Forthnet: Η επιτυχία του Ολυμπιακού και η τριετής συνεργασία με Ευρωλίγκα

Απόλυτα ευχαριστημένος και δικαιωμένος με την απόφαση των καναλιών Novasports να ανανεώσει για ακόμη τρία χρόνια σε αποκλειστική βάση τη συνεργασία της με την Ευρωλίγκα δήλωσε το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη:

«Η όλη πορεία φέτος του πρωταθλήματος της Ευρωλίγκας μας δικαιώνει απόλυτα. Δικαιώνει την επιλογή μας να ανανεώσουμε για ακόμη τρία χρόνια τη συνεργασία μας με την Ευρωλίγκα σε αποκλειστική βάση έτσι ώστε και τις επόμενες σεζόν οι συνδρομητές της Nova να απολαμβάνουν τα παιχνίδια της Euroleague. Είμαστε απόλυτα μα απόλυτα ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλο το Ελληνικό μπάσκετ ότι μία Ελληνική ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι ήδη στον τελικό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία και όλοι ευχόμαστε με τη νίκη αύριο για ένα ακόμη τρόπαιο για το Ελληνικό μπάσκετ.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά του καινούργιου τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος αυτού και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά οπότε καθώς τα χρόνια θα περνάνε όλος αυτός ο τρόπος θα ωριμάζει και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Καλή επιτυχία από όλους μας για τον Ολυμπιακό και για το Ελληνικό μπάσκετ».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v