Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Στις 15 Ιουνίου η ΓΣ για την έκδοση ΜΟΔ

Την έκδοση νέου Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η ΓΣ στις 15 Ιουνίου.

MIG: Στις 15 Ιουνίου η ΓΣ για την έκδοση ΜΟΔ

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η MIG την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ώρα 12η μεσημβρινή, στην αίθουσα συγκεντρώσεων των γραφείων της «Singularlogic» στην οδό Αχαΐας 3 & Τροιζηνίας, Κηφισιά, ισόγειο.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2016 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2016.

3. Διορισμός ελεγκτικής εταιρίας για την εταιρική χρήση 2017.

4. Ενημέρωση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας.

5. Έγκριση εκλογής νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας σε πλήρωση κενωθεισών θέσεων. – Ορισμός Ανεξαρτήτου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας.

6. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

7. Έκδοση νέου Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την παροχή εξασφαλίσεων υπέρ των ομολογιούχων δανειστών, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

*H έκθεση για τη Γενική Συνέλευση, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v