Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Trust

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο της ΔΣ και πως η διοίκηση αποφάσισε την αγορά ιδίων μετοχών έως 10%.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Trust

Η εταιρεία Alpha Trust Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων ανακοίνωσε τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου καθώς και την απόφαση που ελήφθη για αγορά ιδίων μετοχών έως 10%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το εκλεγέν από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε στις 7.6.2017 νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

David Phillip Gibbs, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικός
Φαίδων-Θεόδωρος Ταμβακάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικός
Χριστόδουλος Αίσωπος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικός
Νικόλαος Τζανέτος, Μέλος Δ.Σ., εκτελεστικός
Ιωσήφ Παπαδογιάννης, Μέλος Δ.Σ., εκτελεστικός                   
 
Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται τριετής και θα λήξει κατά την 7.6.2020, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε πως σε εφαρμογή της από 7.6.2017 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με την οποία εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την 7.6.2017 αποφάσισε τα εξής:

Στο χρονικό διάστημα από 13/6/2017 έως 6/6/2019, η εταιρεία θα προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών, με ανώτατη τιμή αγοράς το ποσό των 56,00 ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμή αγοράς το ποσό των 0,04 ευρώ ανά μετοχή. Ο μέγιστος αριθμός των ιδίων μετοχών που θα αποκτηθούν στο ανωτέρω διάστημα δεν θα υπερβεί τον αριθμό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% του συνόλου των μετοχών της (δηλαδή 77.331 μετοχές), συμπεριλαμβανομένων των ιδίων μετοχών τις οποίες έχει αποκτήσει προηγουμένως η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v