Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Εργο δημόσιας ασφάλειας στην Ολλανδία

Για τον εθνικό φορέα διαχείρισης σιδηροδρομικών υποδομών της Ολλανδίας.

Intracom Telecom: Εργο δημόσιας ασφάλειας στην Ολλανδία

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η προμήθεια της μικροκυματικής πλατφόρμας, StreetNode™26 GHz, στην ProRail, τον εθνικό φορέα διαχείρισης σιδηροδρομικών υποδομών της Ολλανδίας με δίκτυο 3.000 χλμ., για την ασύρματη διασύνδεση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) και υποδομών ασφάλειας σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom συνεργάστηκε με την Ολλανδική WiFi4ALL, εταιρία ολοκλήρωσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και πάροχο ασύρματων υπηρεσιών διαδικτύου, προμηθεύοντας, για την πρώτη φάση του έργου, 21 σταθμούς βάσης και 78 τερματικά. Η WiFi4ALL ανέλαβε την σχετική εγκατάσταση και παραμετροποίηση, ενώ η Intracom Telecom τη μελέτη σχεδιασμού ασύρματου δικτύου και την προμήθεια του εξοπλισμού, ο οποίος, σε πρώτο στάδιο, εγκαταστάθηκε σε 16 σιδηροδρομικούς σταθμούς στη χώρα.

Η ProRail επέλεξε την τεχνολογία της Intracom Telecom για την υποδομή ασύρματης μετάδοσης στις αποβάθρες των σταθμών και την γύρω περιοχή, ως συμπληρωματικό μέσο του υφιστάμενου δικτύου οπτικής ίνας, μετά από σχετικό διεθνή διαγωνισμό. Η δέσμευση της ProRail για παροχή ασφαλών υπηρεσιών μεταφοράς καθιστά την παρακολούθηση και διαχείριση του πλήθους λειτουργία υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, εγκαταστάθηκε μια προηγμένη λύση CCTV η οποία ενσωματώνει τον ασύρματο εξοπλισμό μετάδοσης της Intracom Telecom, StreetNode™, για τη διασύνδεση εκατοντάδων IP καμερών. Οι μονάδες StreetNode™ αναμεταδίδουν το υψηλής ευκρίνειας (HD) βίντεο, τα δεδομένα και τα σήματα συναγερμού, που έχουν συλλεχθεί από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, στο κέντρο ελέγχου του κάθε σταθμού.

Η λύση της Intracom Telecom για το δίκτυο της ProRail περιλαμβάνει σημειακά (Point-to-Point) και πολυσημειακά (Point-to-Multipoint) ραδιοσυστήματα με ενσωματωμένο λογισμικό που επιτρέπουν γρήγορη εγκατάσταση, αξιοπιστία και μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων καθιστώντας τη λύση ιδανική για τα απαιτητικά δίκτυα παρακολούθησης, όπως συνοριακή και περιμετρική ασφάλεια, ασφάλεια αεροδρομίων και άλλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v