Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Intrasoft International σε νέα δράση κοινωνικής ευθύνης στο Βέλγιο

Τα έσοδα δωρίστηκαν στο ίδρυμα VIVAT! Foundation κατά τη διάρκεια τελετής στις 10 Οκτωβρίου, 2017 στο Nivelles του Βελγίου

H Intrasoft International σε νέα δράση κοινωνικής ευθύνης στο Βέλγιο

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, συνεχίζοντας τις προσπάθειες της να βρίσκεται κοντά στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, χορήγησε την ιππική διοργάνωση National Jumping Vivat στο Βέλγιο, με τα έσοδα να διατίθενται σε ορφανά και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η δημοφιλής διοργάνωση, που γιορτάζει φέτος τα 44α γενέθλια της, έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2017 στο Sports Centre των Βελγικών Ενόπλων Δυνάμεων στα περίχωρα των Βρυξελλών. Τα έσοδα δωρίστηκαν στο ίδρυμα VIVAT! Foundation κατά τη διάρκεια τελετής στις 10 Οκτωβρίου, 2017 στο Nivelles του Βελγίου παρουσία του Ταξίαρχου Claude Antoine, Προέδρου του Jumping Vivat και του Αντιστράτηγου Alain Devignon, Προέδρου του VIVAT Foundation αλλά και εκπροσώπων των χορηγών.

O βασικός στόχος του Ιδρύματος VIVAT είναι η μέριμνα και η κοινωνική ένταξη των ορφανών και των παιδιών με ειδικές ανάγκες που σχετίζονται με τις Ένοπλες δυνάμεις και την Αστυνομία του Βελγίου. Για το σκοπό αυτό το Ίδρυμα διαχειρίζεται το οικοτροφείο General Cornet στο Nivelles, κοντά στη βελγική πρωτεύουσα, το οποίο φιλοξενεί άτομα με ανάγκη περίθαλψης και που συνεχίζει τη δράση του χάρη των χορηγών όπως η INTRASOFT International.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Στεκόμαστε με θαυμασμό μπροστά στο έργο του Ιδρύματος VIVAT στο Βέλγιο. Ως Χρυσοί χορηγοί, είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή τώρα αλλά και στο προσεχές μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v